Black Friday 2022 bij Zalando

Black Friday 2021 is net afgelopen, maar wij kijken alvast uit naar Black Friday 2022. Black Friday is al een paar jaar een van de grootste kortingsdagen in Europa. Black Friday is ontstaan in Amerika en vanuit daar overgewaaid naar Europa. In Amerika is Black Friday de vrijdag na Thanksgiving, dat elk jaar op de vierde donderdag van november valt. Black Friday is in 2022 daarom ook op vrijdag 25 november. De dagen hiervoor en erna staan vaak ook in het teken van Black Friday. Een winkel die elk jaar weer mee lijkt te doen is Zalando.

 

Zalando Black Friday verwachtingen

Zalando verkoopt mode en beauty. Hieronder vallen bijvoorbeeld kleding, schoenen, sportkleding, make-up, parfum, verzorging en nog veel meer. Hier kun je dus terecht voor een complete look, van ondergoed tot parfum. Zalando doet elk jaar weer mee aan Black Friday en naar onze verwachting gaan ze dat in 2022 weer doen. We verwachten dat dan populaire merkkleding en schoenen van bekende merken zoals Converse en Adidas met korting worden verkocht. Ook bekende verzorgingsproducten zoals van Mac of Clinique zullen naar onze verwachting in de aanbieding komen. Zoek je dus nog een goede outfit voor kerst 2022, dan zit je bij Zalando Black Friday goed.

 

Maak een wenslijstje en bereid je goed voor

Door je goed voor te bereiden op Black Friday kun je de drukte voor zijn en je nieuwe outfit, schoenen of verzorgingsproduct al snel thuis hebben. Je kunt je goed voorbereiden door alvast 25 november te omcirkelen in je agenda en door een wenslijstje samen te stellen. Schrijf hier bijvoorbeeld op wat je graag zou willen, nodig hebt of aan iemand anders zou willen geven. Dan weet je tegen Black Friday 2022 aan waar je naar op zoek moet gaan en vind je al snel de beste deals bij Zalando. Dan ben je voor de drukte al klaar met shoppen.